duminică, 20 octombrie 2013

"Ce-o sa te faci tu fara mine?"


                Toti avem acea persoana fara de care nu putem trai. Este persoana care ne ofera cele mai intense trairi, este persoana langa care ne simtim speciali, persoana fara care viata nu ar mai fi la fel. Acea persoana ne accepta asa cum suntem, nu ne judeca si ne respecta fiecare decizie. Ne incurajeaza la fiecare pas si nu ne spune "hai ca poti!" ci "stiu ca poti!". 

    Dincolo de cuvinte se ascund prietenia, dragostea, intelegerea, simpatia, viata. Cea din urma este cea care ne ofera cat putem duce, iar cand simtim ca nu mai putem avem langa noi acea persoana: persoana cea mai importanta din viata noastra. Este cea care doar privind-o sau gandindu-te la ea te motiveaza. Te motiveaza sa lupti pentru ea, pentru prietenia si iubirea ei. Iti zambeste si te simti in siguranta, te simti fericit, te simti TU. 
  Este persoana care orice ai face nu o poti uita, dar in acelasi timp iti doresti pentru ea tot ce e mai bun, tot binele din lume. Este persoana pe care o pui pe primul plan, chiar si inaintea ta. O iubesti atat de mult incat dimineata cand te trezesti speri ca ea sa aiba o zi minunata, pentru ca stii ca iti va face si tie ziua frumoasa doar sunandu-te sa-ti spuna cat de bine se simte si ce lucruri bune i s-au intamplat. Te hranesti cu bucuria ei, din asta traiesti. Cand simti nevoia sa vorbesti cu cineva, vorbesti cu ea, dar nu trebuie sa-i spui nimic pentru ca prin povestile ei si prin discutiile cu ea te face sa uiti de tot si toate si simti ca nu mai ai nevoie de nimeni altcineva, iar la final pur si simplu ii multumesti ca exista si ca te iubeste asa cum o faci si tu.
    Zambetul ei este raza ta de soare in fiecare zi innorata, iar ochii...ei bine, ochii sunt diamantele sincerei prietenii.
    Ce o sa ma fac eu fara tine? Fara tine nu voi mai fi eu, nu voi mai insemna nimic. 
Te iubesc, A.B!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu